Montasa

Montasa


Bo. Concepcion 2 y 3 calle, 4ave. Edificio de Ferreteria Monterroso, San Pedro Sula, Cortés, Honduras - Cortés - Honduras

Telefoon:(504) 2527 1525
Mobiel:(504) 9826 8710
Het verstrekken van de logistiek voor het gebruik van tijd en ruimte met gecertificeerd personeel en specialistische vraag apparatuur die hun behoeften op alle gebieden die we bestrijken, inkomen, verkoop, leasing en onderhoud.
Heftruck. Uitrusting met laadvermogens tot 15, 000 pond, bediend door getraind personeel voortdurend om oplossingen te bieden in het kader van de naleving van de ISO-normen en industriële veiligheid.
Grua. Flatbed sleepwagen type dienst voertuigen, industriële apparatuur, of een belasting tot 33, 000 pond te mobiliseren. We volgen de industriële veiligheidsnormen dat de overdracht van de beste marktvoorwaarden te garanderen.
Onderhoud. We hebben onderhoud onmiddellijk voor elke eventualiteit en dat hun bewegingen niet enige vorm van vertraging voor een beter gebruik en optimalisatie van tijd en ruimte kwalijk.
Aandacht. Onze activiteiten team staat altijd klaar om op te lossen praktische en zet de behoeften van onze klanten. Dankzij onze persoonlijke aandacht en expertise die we hebben genoten van een grote voorsprong in de markt.
24/7. Onze openingstijden zijn 24/7, 365 dagen per jaar, dus ongeacht de dag, tijd en / of festival zijn beschikbaar om uw downloads en overdracht van apparatuur te ondersteunen. 
 

Nuestras Páginas Amarillas en Español

Les invitamos visitar también:
^